THE END
På grunn av tidsmangel blir jeg nødt til å overlate disse sidene til en ny web-ansvarlig. Dersom noen er interessert i denne jobben, kan jeg kontaktes på tlf. 958 21 678 eller på mail: steinarha@hotmail.com
Jeg ønsker å takke de som har vært innom sidene og for de gode tilbakemeldingene siden oppstarten.

Torsdag 14. februar 2002
Trener Per-Arne Tveiten fikk sin første seier for Åsgårdstrand i går da Nøtterøy gjestet Lystlunden kunstgress.
Laget var, i likhet med underlaget, ikke til å kjenne igjen fra kampen mot Holmestrand for to og en halv uke siden.
ÅIF så ut til å trives langt bedre på kunstgress, og allerede etter fem minutters spill satte Oddvar Thuve inn et innlegg fra venstrekanten.
Gjestene kom ikke til en eneste reel sjanse i første omgang, men fikk en gratismulighet etter kommunikasjonssvikt i ÅIFs bakre rekker og utnyttet den til å utlikne til 1-1.
I andre omgang hadde vertene full kontroll og satte inn tre nye scoringer etter flere flotte angrep.
Joacim Eskedal satte inn 2-1 etter en corner, før Morten Kville satte et velplasert skudd i krysset fra 16 meter.
Rolf Lund satte punktum for dagen med 4-1 etter flott fremspill av Runar Lindseth.

Tirsdag 12. februar 2002
Terminlista for 4. divisjon er nå klar. Åsgårdstrand åpner mot Sem IF fredag 26. april. Kampen spilles sannsynligvis på kunstgresset i Lystlunden p.g.a. baneforholdene i april.
Deretter blir det bortekamp mot Andebu lørdag 4. mai før Larvik BK/Larvik Turn 2 gjester Åsgårdstrand Idrettsplass torsdag 9. mai.

Keeper Rune Enghaug trener for tiden med Åsgårdstrand og er aktuell for utlån fra sin klubb SK Falk.

Fredag 1. februar 2002
Åsgårdstrand tapte i går flaterende 2-7 for Holmestrand IF på Hvittstein Stadion, og beviste med det at det er langt igjen til serieformen.
Allerede etter 20 minutters spill ledet vertene 3-0, men Christian Heian og Rolf Lund sørget for spenning i kampen igjen med to reduseringer.
Men HIF ville det annerledes og scoret på en corner i slutten av første omgang.
I andre omgang kjørte ÅIF på for å redusere igjen, men Holmestrand kontret gang på gang, og gikk ikke av banen før det sto 7-2.

Torsdag 31. januar 2002
Dagens treningskamp mot Holmestrand IF spilles kl. 18.30 på Hvittstein Stadion. ÅIF starter med følgende lag: Steinar Aker - Carl-Eric Svensson, Tommy Dåstøl, Joacim Eskedal, Thomas Nilsen - Ståle Rydberg, Morten Kville, Rune, Oddvar Thuve - Håvard Wormdal, Christian Heian.

Det er planlagt en ny treningskamp onsdag 13. februar i Lystlunden. Motstander blir 5. divisjonslaget Nøtterøy IF, og kampen starter 17.30 i Horten. I tillegg skal det muligens spilles en treningskamp mandag 25. februar, men motstanderen er enda ikke klar.

Tirsdag 29. januar 2002
Vi gratulerer i dag spiss Lars-Jørgen Fredriksen med hans 19-års-dag.

Torsdag 24. januar 2002
Holmestrand har igjen flyttet treningskampen som i utgangspunktet skulle spilles førstkommende lørdag. Kampen er nå flyttet til torsdag 31. januar.

Vi gratulerer i dag midtbanespiller Kai Kristiansen med hans 19-års-dag.

Tirsdag 22. januar 2002
Jan-Ivar Linløkken er på vei til Ørn-Horten, og er den siste i rekken av spillere som flykter fra Åsgårdstrand.
Linløkken har trent med Ørn i to uker, og fikk også prøve seg i en omgang mot Sandefjord Fotball i helgen. Trener Kjetil Kristoffersen er fornøyd med det han har sett, og det kan se ut som om vi mister en av våre beste spillere til 1. divisjon.
Fra før har Arne Lunde og Frank Vee gått til Borre (Vee via Falk). I tillegg har Kris Georgsen reist hjem til Stavanger, William Landsend har flyttet til Oslo, Hans-Arne Tveiten har gått til FK Tønsberg og Rune Andersen har lagt opp.
Nykomlinger er det få av; Morten Kville (Gribb), Idar Andersen (come-back), Tom Isaksen Brunstad (come-back) samt to-tre som for tiden prøver seg i ÅIF.

Treningskampen mot Holmestrand IF er flyttet til mandag 28. januar. Vi kommer tilbake med klokkeslettet.

Onsdag 9. januar 2002
Vestfold Fotballkrets jobber for tiden med terminlisten for 4. divisjon avdeling Vestfold. Ingen kamper er forløpig satt opp men motstanderne blir i hvertfall Sandefjord BK, Holmestrand, Sem, Larvik BK, Nanset, Store Bergan, Stag, Kodal, Fevang, Ivrig og Svarstad.

Vi gratulerer i dag Kjell Lindseth med hans 37-års-dag.

Mandag 7. januar 2002
Frank Vee kan nok en gang være på vei tilbake til Åsgårdstrand. Storscoreren har sagt takk for seg i SK Falk og vurderer nå Borre IF og ÅIF som potensielle klubber. I helgen deltok han for Åsgårdstrand under kretsmesterskapet i Slagenhallen, men om han fortsetter i blått er fortsatt usikkert.

Kretsmesterskapet i Slagenhallen på stor bane ble ingen suksess for Åsgårdstrand. Det endte med tre tap i gruppespillet på lørdag, og dermed ble det ingen kvartfinale på søndag for de blå.
Det ble 1-2 tap for Stokke etter at Ståle Rydberg utlignet til 1-1 for ÅIF. I den neste kampen ble det 0-2 tap for Nøtterøy før drammenslaget Skiold snudde 1-0 til 1-2 seier etter at Frank Vee hadde gitt Åsgårdstrand ledelsen. I den siste kampen ble også Christian Heian utvist etter tre minutters spill.

Fredag 4. januar 2002
Åsgårdstrand har planlagt sesongens første treningskamp. Holmestrand IF blir motstandere i Hvittstein Idrettpark lørdag 26. januar kl. 13.00.

Mandag 17. desember 2001
Juleturneringen i Tønsberg Idrettshall ble ingen suksess for ÅIF dette året heller. Med kun et poeng i gruppespillet ble det 4. plass og inget avansement.
I den første kampen ble det et knepent 0-1 tap for Tønsberg FK som gikk helt til finalen. I kamp nummer to ble det 1-4 tap for Ivrig etter at Jørn Jansson hadde gitt ÅIF ledelsen tidlig i kampen.
Den siste kampen ble da ubetydelig, men Åsgårdstrand skjerpet seg og klarte 1-1 mot rivalene SK Falk fra Horten. Oddvar Thuve ga ÅIF ledelsen, men Asbjørn Hansen sørget for poengdeling tre minutter før slutt.
Nyetablerte FK Tønsberg slo vertskapet TFK 4-1 i finalen.

Tirsdag 11. desember 2001
Keeper Hans-Arne Tveiten trener for tiden med den nyetablerte klubben FK Tønsberg. Om han får kontrakt med 2. divisjonsklubben gjenstår det å se.