Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Äntligen seger för Vikingarna!

Trots överlägset spel behövdes det ett tomt mål……..

Vilan åkte till Lönsboda för att gripa sista chansen att slippa kvalet, den tog man. Lönsboda var tvungna att vinna för att ha chans att slippa direkt nedflyttning, första perioden började med ett massivt Vilan övertag men som vanligt var det motståndarna som utnyttjade sin chans först. Underläge 0-1 blev innan paus ändå 2-2. Lönsboda skapde inte mycket i andra perioden men ändå kunde man gå fram till 4-2. Vilan brände chanser och värst var Jörgen Hagman som missade en straff och hade två i virket. Vilan lyckades dock att få in 4-3 innan andra perioden tog slut.

Tredje perioden , Vilan fortsatte att mala sönder Lönsboda men hade otroligt svårt att få in bollen i målet. Tillsist fick man ialla fall lite utdelning 5-4 gjorde Martin Pettersson i power play. Men än en gång tappade Vilan taget om segern ett slumpskott letade sig in och 5-5 med ca 3 min kvar var ett faktum.

Nu var Lönsboda ute efter segern och man plockade ut målvakten, fick ett friläge med 30 sek kvar men Daniel Sune Jönsson gjorde en kanon räddning och bollen hamnade tillsist hos Jens som rullade in den i tom kasse. För första gången hade vi tur i slutet av en match. Nu är det två matcher kvar Åhus (b) och Munka Ljungby (h) vinst i båda är viktigt kan även räcka att slå Åhus och ta en pinne mot Munka men vi har INTE det i egna händer så vi hoppas på hjälp!!!!