Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

020817 Allianshallen A (Alliansspelen)

Odds: 1,35 2,00 3,85

Gruppens favoriter.

Trots att Gottsunda inte har något att göra i tvåan så måste man ju ändå se dom som favoriter till att plocka hem gruppen. Ett lag som annonserar efter spelare fast man har avancerat i seriesystemet får ingen respekt här. Trots annonser och ett fiskande bland upplands spelare så har man inte lyckats knyta till sig några riktigt bra spelare.

Den här matchen spelas ganska sent på kvällen och är den sista i gruppspelet. Då vi tror att båda dessa lag kommer att vara klara för avancemang så kommer lagen att lufta lite spelare och tempot kommer inte att bli det bästa. Vi tror på en rätt så jämn match som kommer att sluta med ett oavgjort resultat.

Vårt Tips: 5-5 (2,00)

Slutresultat 3-2 (1,35)

Skit också, fel i två matcher av tre, ja det är skandal.
Höll inte ända fram.

Tyvärr så missade vi denna avgörande match i alliansspelen. Det blev även den sista för den här gången. Personer vi har pratat med som såg matchen berättar att Funbo inledde starkt och gick till halvleks vila med 2-0. Petter Sundström gjorde båda målen. Sedan av någon anledning så backade laget hem och slutade spela. Gottsunda gick ifatt och ifrån och på slutet pressade Funbo på utan att lyckas få till en kvittering.

Jaha, då är det bara att bita ihop och se framåt. Snart börjar träningsmatcherna på allvar och snart även serien.

Martin Fredén
Martin fick spela center och gjorde tydligen ett hästjobb.
  Johan Krantz
En ny två till Johan som fortsätter att slita och vinna boll.
Inga poäng den här matchen dock.
    Petter Sundström
Petter hittade äntligen nätet och hängde båda målen.
Stabilt centerspel, spelar lite svårt ibland kanske, ringrostig?
Funbos andra period.
Efter en bra första period så tappar grabbarna allt i den andra. Försvarsspel? Varför backa hem när den offensiva taktiken verkar ha fungerat i början av matchen?