Didactice
Descriere:
Acesta este proiectul meu de diploma, numit oficial Program de determinare a vectorilor de test pentru circuite logice combinationale prin metoda Roth.
Dupa proiectarea unui CLC, atunci cand acesta este construit efectiv, pot aparea defecte pe conexiunile fizice. Exista unele metode de determinare a conexiunii defecte prin aplicarea de intrari diferite circuitului (numite vectori de test), care fac iesirea observabila diferita de cea corecta, calculata.
Una din aceste metode este Algoritmul D, sau metoda Roth, imaginata de J. P. Roth. Programul meu permite utilizatorului sa introduca un circuit, dupa care sunt calculati vectorii de test pentru o anumita conexiune blocata la 0 sau blocata la 1.
Dimensiunea programului: 270 K
Dimensiunea documentatiei: 642 K
Interpretor (+surse) - vezi o captura ecran |
Descriere:
Realizeaza analiza lexicala si sintactica a unui program scris in limbajul "F" (inventat de mine), dupa care construieste arborele sintactic, tabela de simboluri si in final executa programul.
Dimensiune: 195 K
Algoritmi de sortare (+surse) - vezi o captura ecran |
Descriere:
Arata in mod grafic cum lucreaza 7 algoritmi de sortare.
Dimensiune: 111 K
Limbaje formale (+ 14 surse) |
Descriere:
Contine surse C ce trateaza urmatoarele probleme: verificarea apartenentei unui cuvant la un limbaj, problema lup-capra-varza, transformarea unui automat finit nedeterminist intr-unul determinist, generarea unui program C care verifica apartenenta unui cuvant la un limbaj, identificarea operatorilor, delimitatorilor, separatorilor etc. dintr-un program C, scrierea unei expresii aritmetice in forma poloneza, evaluarea unei expresii aritmetice, construirea si parcurgerea arborelui corespunzator unei expresii aritmetice, un minicompilator C.
Dimensiune: 253 K
Aritmetica in virgula mobila (sursele C51 si ASM51) |
Descriere:
Proiectul contine implementarile unor rutine matematice pentru calcul in virgula mobila (standardul IEEE): adunare, scadere, inmultire, impartire. Rutinele prezentate pot fi utilizate in orice situatie in care proiectantul nu dispune de rutine floating-point predefinite. Fiind scrise intr-un limbaj de nivel inalt (C), rutinele sunt independente de sistemul de operare, putand fi folosite pe platformele care dispun de un compilator C (SBC, DOS, Windows, Unix). Functiile urmaresc indeaproape reprezentarea interna a datelor si simplitatea instructiunile masina. De asemenea, este inclusa si o versiune in asamblare pentru x51.
Dimensiune: 13 K
Sisteme cu evenimente discrete (+ 12 surse) |
Descriere:
Trateaza probleme cum ar fi: marimile probabilistice principale, reprezentarea grafica a functiei de distributie normala (gaussiana) si exponential negativa, cereri tratate in cozi de asteptare etc.
Dimensiune: 227 K
Hex to bin (+sursa C) |
Descriere:
Programul transforma fisiere .hex in .bin, cu optiunea incarcarii de la adrese variabile. De exemplu, hb8000 presupune existenta a 8000H octeti de ROM, in care nu se poate scrie. Aplicatiile HexToBin uzuale genereaza 8000H de octeti 0 si abia apoi codul util. Programul meu genereaza cod incepand de la adresa 8000H, pentru a fi incarcat mai repede in SBC.
Dimensiune: 11 K
Copyright 2001-2010, Florin Leon
http://fleon.de.vu
https://www.angelfire.com/home/florinleon