Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Fredag 31. august 2001
4. divisjon, Åsgårdstrand Idrettsplass
ÅIF - HOLMESTRAND IF (0-0) 1-1
For tiende kamp på rad tok Åsgårdstrand poeng da Holmestrand IF gjestet Åsgårdstrand Idrettsplass.
Men denne ganger var ÅIF heldige som ikke gikk av banen uten poeng. Holmestrand missbrukte nemlig noen utrolige sjanser etter regelrette tabber hos Åsgårdstrand.
Den første omgangen var gjevnspilt, og ingen av lagene kom til de helt store sjansene. Gjestene hadde noen farlige dødballsituasjoner, mens Frank Vee testet HIF-keeperen med en knallhard heading.
I andre omgang kom Holmestrand sterkere tilbake og fikk flere store sjanser både på cornere og ved frispark. Men det måtte et straffespark til før de klarte å få hull på byllen.
Men avgjørelsen var meget tvilsom da Jan-Ivar Linløkken tilsynelatende skulle ha dyttet en spiller ved en corner. Dommeren pekte på straffemerket, og den ble satt kontant i mål.
Men som i alle de tidligere kampene fortsatte ÅIF å kjempe for poeng, og det ble uttelling da Oddvar Thuve kom seg fri på kanten og fikk lagt et perfekt innlegg til Frank Vee som satte inn 1-1.
Deretter startet Holmestrand sitt sjansesløseri - og det ble dermed uavgjort i Åsgårdstrand.
ÅIF: Steinar Aker - William Landsend, Carl Eric Svensson, Joacim Eskedal* - Ståle Rydberg* (Kai Kristiansen), Jan Ivar Linløkken*, Arne Lunde, Tommy Dåstøl, Oddvar Thuve - Frank Vee*, Håvard Wormdal (Rolf Lund).
Gult kort: Jan-Ivar Linløkken og Tommy Dåstøl.
Kampreferat fra Gjengangeren

Torsdag 30. august 2001
Åsgårdstrand sikret seg i går et nytt tilskudd til klubben. Ole Morten Skog (24) trente med klubben for første gang i går, og skrev under overgangspapirene rett etter treningen ettersom overgangsfristen går ut 1. september.
24-åringen kommer fra 4. divisjonsklubben Bjerkvik IF og spiller sentralt på midten eller i angrep. Han får trolig sin debut mot FK Ørn-Hortens reserver den 11. september.

Onsdag 29. august 2001
Reservene tapte i går 4-6 for Hvarnes/Hedrum 2 etter å ha ledet 2-0 tidlig i kampen. Christian Heian scoret to mål for vertene, mens Tor-Martin Tyribakken og Kristian Pedersen scoret et hver.

Fredag 24. august 2001
ÅSGÅRDSTRAND IF - SANDAR IL (3-0) 4-2
Frank Vee scoret hat-trick da ÅIF sikret seg tre verdifulle poeng mot tabelljumbo Sandar IL.
Allerede etter et kvartes spill var kampen nærmest avgjort på Åsgårdstrand Idrettsplass - da ledet nemlig vertene hele 3-0.
Først sørget Joacim Eskedal for 1-0 da han banket inn en corner fra rundt fem meters hold. Deretter headet Frank Vee inn to mål før kvarteret var spilt - og da var det ingen tvil om hvor poengene skulle havne.
Gjestene fra Sandefjord kom kun til sporadiske målsjanser, men truet egentlig aldri Åsgårdstrand i den første omgangen.
I andre omgang fortsatte de blå å presse Sandar, men det tok tid før den fjerde scoringen kom. Frank Vee fikk rundt 15 sjanser denne kampen, og scoret sitt tredje for dagen midtveis i andre omgang.
Da dempet ÅIF noe av på tempoet, og ble ved to anledninger straffet for det da gjestene reduserte til 4-1 og 4-2.
Sandar fikk også flere store sjanser mot slutten av kampen, men ÅIF holdt på resultatet og kunne gå av banen med tre nye poeng og med ni fullførte kamper på rad uten tap.
Brødrene Jim og Richard Arnesen fra juniorlaget fikk sine debuter denne kampen og ble belønnet med å bli tatt opp til A-laget etter kampen.
ÅIF: Steinar Aker - Bjørn Erik Bergmann (Richard Arnesen), Tommy Dåstøl, Joacim Eskedal - Ståle Rydberg*, Jan Ivar Linløkken**, Arne Lunde*, Martin Jøreng (Jim Arnesen), Oddvar Thuve - Frank Vee**, Rolf Lund.
Gult kort: Ingen

Den tidligere Åsgårdstrand-treneren Einar Andersen har fått sparken i 3. divisjonsklubben Borre IF. Begrunnelsen fra styret var manglende resultater og konflikt mellom trener og klubb.

Torsdag 23. august 2001
Gårsdagens reservelagskamp mot Nesjar 2 ble utsatt ettersom ÅIF ikke kunne stille lag.

Onsdag 22. august 2001
Vi gratulerer Jan Ivar Linløkken som fikk en sønn i går.

ÅIF møter tabelljumbo Sandar IL hjemme på Åsgårdstrand Idrettsplass førstkommende fredag. Men Sandefjord-laget er ikke å spøke med selv om det ble 3-1 seier i vår-oppgjøret.
I løpet av de siste fem seriekampene har Sandar slått både Store Bergen (3-1) og Kodal (6-4) på bortebane og holdt Holmestrand IF til 1-1 på Sandarbanen.

Søndag 19. august 2001
4. divisjon, Lovisenlund
LARVIK BK/LT2 - ÅIF (0-0) 1-1
Det ble poengdeling igjen, og 1-1 for tredje seriekamp på rad da Åsgårdstrand gjestet Lovisenlund i Larvik.
Larvik-laget presset på fra start, men klarte ikke å sette ballen bak gjestenes keeper.
Vertene fikk også straffespark etter halvspilt omgang da ÅIF-keeperen noe unødvendig felte en Larvik-angriper. Men ÅIFs sisteskanse rettet det opp igjen ved å redde straffen.
Åsgårdstrand kom kun til to store sjanser i den første omgangen; Oddvar Thuve kom alene med keeper fra skrått hold, men skuddet ble blokkert, mens Ståle Rydberg fintet vekk en forsvarer og skjøt til side for mål.
I andre omgang fortsatte vertene å presse, og tok også ledelsen da en Larvik-spiller headet inn en retur som først var innom tverrliggeren.
Larvik begynte så å drøye tiden, og på en corner ble Ståle Rydberg regelrett slått ned av keeper Tom R. Jacobsen uten at dommeren så det. Carl Eric Svensson spilte ballen utover sidelinja, men da Larvik skulle kaste ballen tilbake til ÅIF, banket en spiller ballen så langt vekk han kunne for å drøye enda mer tid.
Irritasjonen utbredte seg etterhvert hos Åsgårdstrand, men de klarte alikevel å redusere etter at innbytter Kai Kristiansen la et flatt innlegg til Frank Vee som enkelt styrte ballen i mål.
Plutselig begynte det å haste for Larvikslaget, men resultatet sto seg og sluttresultatet ble dermed 1-1.
ÅIF: Steinar Aker** - Bjørn Erik Bergmann, Tommy Dåstøl, Carl Eric Svensson - Ståle Rydberg, Jan Ivar Linløkken, Arne Lunde, Håvard Wormdal (Martin Jøreng), Oddvar Thuve - Frank Vee, Rolf Lund (Kai Kristiansen).
Gult kort: Carl Eric Svensson

Tirsdag 14. august 2001
Åsgårdstrand møter Larvik BK/Larvik Turn 2 førstkommende mandag, og det er en del usikkerhet ved laguttaket i henhold til frafall.
Hans Arne Tveiten (utlån Ørn-Horten), Rune Andersen (strekk), Kris Georgsen (borte p.g.a. utenomsportslige årsaker), Thomas Nilsen (ferie), Joacim Eskedal (suspendert), Kjell Pettersen (brukket bein) og Kjell Lindseth (leggskade) er alle ute av spill for øyeblikket. Rune Andersen er eneste spiller som kan være klar til kampen, og vi tipper dermed følgende lag:
Steinar Aker - William Landsen, Bjørn Erik Bergmann, Rune Andersen - Ståle Rydberg, Jan-Ivar Linløkken, Arne Lunde, Tommy Dåstøl, Oddvar Thuve - Frank Vee, Håvard Wormdal.

Åsgårdstrand-keeper Hans-Arne Tveiten debuterte for FK Ørn-Horten (der han er på utlån) i 1. divisjonsoppgjøret mot Raufoss på søndag. Tveiten måtte steppe inn i pausen da veteranen Helge Fjeld ble skadet. Les hele saken i Gjengangeren ved å trykke her.

Onsdag 8. august 2001
ÅSGÅRDSTRAND IF - TJØLLING IF (0-1) 1-1
Fra før hadde kun Larvik BK klart å ta poeng fra serielederen, men i dag klarte også Åsgårdstrand å stoppe Tjøllings seiersrekke.
Men ÅIF fikk den værst tenkelige starten da en Tjølling-ving sendte et dårlig innlegg rett i mål etter bare 30 sekunders spill.
Mange trodde da at det skulle bli nok en overkjøringskamp for gjestene som har scoret utrolige fire mål i snitt pr. kamp i år.
Men et mål i mot tok ikke innsatsviljen fra de blåkledde. Utover i den første omgangen merket laget at de var på høyde med Tjølling - både spillemessig og sjansemessig.
Men det ble ikke flere mål i den første omgangen, og etter en oppkvikkende pause kom ÅIF i hundre i andre omgang.
Laget turte å satse litt fremover - noe som førte til flere sjanser i begge retninger. Oddvar Thuve løp i kjent Thuve-stil inn i gjestenes 16-meter og ble meid ned av en forsvarer etter ca. 70 minutters spill, og Jan-Ivar Linløkken satte straffen sikkert i mål.
Men dommeren annulerte scoringen ettersom en ÅIF-spiller gikk for tidlig inn i feltet. Men Linløkken holdt hodet kaldt og satte også inn den andre.
Helt på tampen misset begge lagene på kjempesjanser - og den største hadde innbytter Rolf Lund som kom alene med keeper i siste spilleminutt - men en Tjølling-forsvarer kastet seg ned og fikk avberget situasjonen. Dermed 1-1 ved full tid.
ÅIF: Steinar Aker* - Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal*, William Landsend - Ståle Rydberg (Kai Kristiansen), Jan Ivar Linløkken**, Arne Lunde, Thomas Nilsen, Tommy Dåstøl*, Oddvar Thuve (Rolf Lund) - Frank Vee.
Gult kort: Joacim Eskedal og Kai Kristiansen

Tirsdag 7. august 2001
Åsgårdstrand tar i mot serieleder Tjølling i morgen på Åsgårdstrand Idrettsplass. Tjølling har så langt denne sesongen 13 seiere og en uavgjort på sine 14 kamper - så det blir utvilsomt en tøff oppgave på Åsgårdstrand Idrettsplass i morgen klokken 19.00.

Fredag 3. august 2001
4. divisjon, Sem Idrettspark
SEM IF - ÅSGÅRDSTRAND IF (1-1) 1-1
Åsgårdstrand spilte sin sjette strake kamp uten tap da Sem IF inviterte til kamp utenfor Tønsberg.
Regnet pøset ned fra start til slutt i denne noe merkelige kampen som til slutt endte 1-1 etter et hav av sjanser på begge sider av banen.
Jan Ivar Linløkken hadde i løpet av kampen tre fremdragende frispark som desverre ikke endte i scoring - mens Frank Vee, Håvard Wormdal og Oddvar Thuve alle misset på store sjanser.
Typisk nok for dagen kontret Sem etter et misslykket ÅIF-angrep, og fikk tildelt en straffe etter hands inne i de blåkleddes felt.
Straffen ble satt sikkert i mål, men få minutter senere utliknet ÅIF da Frank Vee headet inn en corner fra Linløkken.
Resten av kampen besto av kontring på kontring, og det ble mange situasjoner ut av dette. Frank Vee scoret nok et mål for ÅIF, men ble avblåst for en tvilsom offside.
På den andre siden var ikke linjedommeren like ivrig med flagget - noe som resulterte i at vertene kom alene med keeper ved et par anledinger, men avsluttningene deres var for dårlige.
Resultatet var greit i henhold til kampens gang, og en forbedring fra våroppgjøret som endte med 0-1 tap.
ÅIF: Steinar Aker** - Bjørn Erik Bergmann (Rolf Lund), Joacim Eskedal, Tommy Dåstøl - Ståle Rydberg, Jan Ivar Linløkken*, Arne Lunde, Thomas Nilsen, Oddvar Thuve - Håvard Wormdal (Martin Jøreng), Frank Vee.

Onsdag 1. august 2001
Reservene startet høstsesongen med 4-4 borte mot Teie 3 i Tønsberg i går. Kai Kristiansen sørget for to scoringer, mens Lars-Jørgen Fredriksen og Rolf Lund satte inn et hver.