Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Åsgårstrand Idrettsforening har blitt ilagt en bot på 1.000,- kroner, fordi en av klubbens trenere ble bortvist fra laglederbenken i en kamp på juniornivå. Treneren ble i tillegg utestengt fra en kamp. Les hele saken i Gjengangeren ved å trykke her.

Mandag 30. juli 2001
4. divisjon, Åsgårdstrand Idrettsplass
ÅSGÅRDSTRAND IF - NESJAR IF (1-1) 4-2
Åsgårdstrand hadde full kontroll mot Nesjar og tok nye tre poeng i høstsesongens første kamp.
Vertene presset fra start, og hadde et skudd som spratt i tverrliggeren etter bare ti minutters spill. Frank Vee var raskest på returen og satte inn ledelsen.
Men gjestene fra Larvik kom sterkt tilbake og hadde et par farligheter foran ÅIFs mål. De fikk også en utlikning midtveis i omgangen - noe som førte til ny spenning i kampen.
Men etter pause var det bare et lag på banen. ÅIF fosset fremover med til tider glimrende spill som ofte startet i bakerste rekke.
Oddvar Thuve løp fra alt og alle før han satte inn 2-1 ledelse før Frank Vee fintet vekk to mann og satt inn sitt andre for dagen.
Deretter kom sesongdebutanten Rolf Lund inn for Joacim Eskedal, og med sitt første spark på ballen satte han inn 4-1.
Åsgårdstrand slappet noe av etter dette, og tillot gjestene å komme tilbake i kampen. Dermed ble det også en redusering for Nesjar - men seieren var aldri truet i andre omgang.
ÅIF: Steinar Aker - Bjørn Erik Bergmann, Rune Andersen (Thomas Nilsen), William Landsend - Carl Eric Svensson (Ståle Rydberg), Jan Ivar Linløkken*, Arne Lunde, Tommy Dåstøl, Oddvar Thuve* - Joacim Eskedal (Rolf Lund), Frank Vee**.
Gult kort: Jan-Ivar Linløkken
Kampreferat fra Gjengangeren

Fredag 20. juli 2001
Vi har en god nyhet til dere som bruker fritida på å spille Championship Manager. I neste utgave (Season 01/02) vil Åsgårdstrand IF delta med oppdatert informasjon om klubben og spillerne.

Mandag 16. juli 2001
Statistikken er nå oppdatert på alle sidene.

Fredag 7. juli 2001
4. divisjon, Stag Idrettsplass
SK STAG - ÅSGÅRDSTRAND IF (1-2) 2-3
Det ble tre viktige poeng borte mot SK Stag denne fredagen etter 3-2 seier over vertene fra Stavern.
Men det var Stag som kom best i gang, og tok ledelsen tidlig etter litt klabb og babb i gjestenes forsvar.
Men Åsgårdstrand og Frank Vee ville det annerledes. Først sørget Vee for utlikning til 1-1, før samme mann ble felt innenfor straffefeltet - og Jan Ivar Linløkken var sikker fra krittmerket og sørget for 2-1 ledelse til pause.
I andre omgang kom Stag sterkt tilbake og utliknet på et frispark etter ca. et kvarters spill av andre omgang.
Deretter varierte spillet mye inntil Joacim Eskedal fikk beinet først på ballen etter en corner fra Linløkken, og dermed sto det 3-2.
Det ble noen dramatiske sluttminutter der begge lag kunne scoret, men resultatet sto seg og ÅIF kunne ta en velfortjent ferie etter tre viktige poeng på Stag Idrettsplass.
ÅIF: Steinar Aker - Bjørn Erik Bergmann*, Rune Andersen, Tommy Dåstøl* - Håvard Wormdal, Jan Ivar Linløkken*, Arne Lunde, Martin Jøreng, Oddvar Thuve - Joacim Eskedal, Frank Vee.
Gult kort: Oddvar Thuve

Onsdag 4. juli 2001
På grunn av ferie, blir ikke resultater og statistikk oppdatert før uke 29.

Reservene slo i går Tjøme 7-3 etter å ha ledet 6-1 ved pause på Åsgårdstrand Idrettsplass. Frank Vee sørget for to scoringer, mens Kristoffer Larsen, Rolf Lund, Knut Hansen, Torstein Auensen og keeper Simen Råen (på straffe) scoret et hver.